les her:DT.se 05.06.2012 Dukat bord i Sundborn

 

 

 

Keramik i Samtidskunsten er en artikkel skrevet av Louise Birch Sørensen i siste nr. av AFART  side 76. 

Blant flere kunstnere  er Caroline Slotte og Astrid Sleire sine arbeider beskrevet  i artikkelen,  her under avsnittet “Nye tendenser” side 81.

Sitert fra artikkelen:

Den anden tendens ser Harsbo i arbejdet med readymaden: “Altså at man i stedet for at skabe noget fra bunden laver noget af ting, der allerede er skabt. Caroline Slotte f.eks., der har taget en gammel tallerken med motiver og så slebet og slebet, til hun til sidst kun har haft en enkelt del af motivet tilbage. I andre værker klipper hun motiver fra gamle tallerkner ud, og sætter tallerknerne sammen i relieffer, så der bliver skabt nye billeder. Det er nærmest en form for drømmeforskydninger. Der er også Astrid Sleire, som har klasket cement på gamle porcelænstallerkner. Både cementen og tallerknerne er egentlig ret grimme i sig selv, men når man skaber noget dobbeltgrimt på den måde, så bliver det lige pludselig interessant.”

Om magasinet;hentet fra idoart.dk:Kunstmagasinet AFART har i løbet af de seneste to år udviklet sig fra at være et meget akademisk tungt kunsttidsskrift på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab på Københavns Universitet til et landsdækkende og lækkert kunstmagasin, der hæver barren for kvalitet blandt kunstpublikationer i Danmark. AFART formidler kunst med fokus på indholdet, der gerne må have kunsthistorisk tyngde, men formuleret på floskelfattig vis, uden fodnoter og lange forklaringer. Magasinets artikler beskriver hvorfor kunst er interessant, og det er pakket ind i en lækker form, der afspejler den skønhed, som kunst repræsenterer.

Side 16 .Les intervjuet her: En takk til Fretex; intervju med Astrid Sleire

av Sissel Svendsen

Krigsropet er Frelsesarmeens ukemagasin.
Her møter du alle slags mennesker:
Forfattere, frelsessoldater, artister. Bostedsløse, politikere, samfunnengasjerte. Kunstnere, idrettsutøvere, hverdagsslitere. Tvilende, troende, reflekterende.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.467894974203.254444.272185464203
Utstillingen KUNSTHÅNDVERK 2010 Anmeldelse VGKunst

Anmeldelse Utstillingen KUNSTHÅNDVERK 2010 i KUNST NR.6 2010

Ceramics MonthlyExposure;

“NEW Nordic Narratives”
Danmarks Keramikmuseum DK
ExposureSeptember2011

“Konseptuelt Kunsthåndverk en materialbasert praksis?”

En undersøkelse om hva som kan kjennetegne konseptuellt kunsthåndverk.

Birthe Kalhagen Tangen; Masteroppgave i Formgiving , Kunst og Håndverk. Avd for estetiske fag Høgskolen i Oslo 2011

Side 54; Astrid Sleire “Renewaloop”

https://oda.hio.no/jspui/bitstream/10642/929/2/Tangen_Birthe.pdf

“Materialet er Konseptet” av Synnøve Vik

Fra seminaret “Eeny ,meeny,moe” KOLOFON: side 128-131 KOLOFON: Utgitt av Hordaland kunstsenter, 2010/Published by Hordaland Art …… The artists I presented were Astrid Sleire, Caroline Slotte, Elise Hatlø,
www.kunstsenter.no/assets/RetrospectiveCatalogue2009inside.pdf

Edition Paumes “Bureux à la Maison” April 2010                                                                                                                                                                                                                                                                                   Interior photo with 2 plates made by Astrid Sleire.                                                                                                                                                                                                                         http://lespetiteschosesdepiou.blogspot.com/

                                                                                                                                                                                                                                                       

View on color.” A World of  folk ”  2008 

http://www.elleinterior.no/?id=23855&cid=23855&date=2008-10

Marie Claire Maison. November 2009

Advertisements
%d bloggers like this: